Rygterne omkring David De Gea og Real Madrid fortsætter.

Manchester United træneren Louis Van Gaal har afslået spekulationerne omkring De Gea skifte til Real Madrid. Hollænderen er sigger på at rygterne ikke vil påvirke De Geas gode form. David De Gea er i startopstillingen til den vigtige kamp mod Liverpool på Anfield.

Spanieren har været linket sammen med et skifte til den spanske La Liga klub, og var millimeter fra et skifte på sidste dag af sommerens transfervindue. Klubberne var ikke hurtige nok til at få gjort papirarbejdet færdigt, og det gjorde så at De Gea blev på Old Trafford. Ifølge ESPN kunne Real Madrid stadig forsøge at hente keeperen til Santiago Bernabeu. Hvis man skal have De Gea skal man få hentet ham her i januars transfervindue fordi Real Madrid har jo fået transfer-ban.

Real Madrid kan ikke hente nogle spillere de næste to transfervinduer. Mange medier mener derfor at Real Madrid burde gå ud og hente nogle spillere nu, da man jo ikke skal mangle spillere midt i sæsonen.

David De Geas går for omkring 225.000.000 på transfermarkedet, men der har ikke været noget beløb på bordet endnu.

Van Gaal fortæller følgende til Independent:

“Jeg tror ikke at skiftet bliver en realitet, jeg tror ikke De Gea vil væk fordi jeg tror at han kan lide at være her i Manchester.

Læs også: Arsenal er tæt på signing for 150.000.000 kroner