Louis Van Gaal fortæller lidt om Manchester Uniteds seneste form.

Af: Lasse D. Drescher

Manchester United er inde i en god form, med fire sejre i streg, United har vundet over Shrewsbury Town, FC Midtjylland, Arsenal og Watford. Det hele begyndte da Louis Van Gaal skiftede nogle ældre spillere ud, og gav de unge chancen.

Marcus Rashford har virkelig vist potentiale i de seneste par kampe for Manchester United. (Photo by Matthew Ashton - AMA/Getty Images)

Marcus Rashford har virkelig vist potentiale i de seneste par kampe for Manchester United. (Photo by Matthew Ashton – AMA/Getty Images)

Den unge angriber Marcus Rashford har gjort sig selv meget bemærket over hele Europa, efter at Marcus har scoret fire mål i sine første kampe for Manchester Uniteds førstehold. Manchester Uniteds seneste flotte resultater har gjort at man på Old Trafford stadigvæk kan håbe på en top fire placering, Manchester United er på samme point som Manchester City.  Dog har Manchester United spillet en kamp mere.

Louis Van Gaal fortalte dette til Dailystar:

“Vi bliver bedre og bedre, vi har nu vundet fire kampe i streg, og det er fantastisk. Vi har også mange af de skadede spillere som kommer tilbage i det næste stykke tid. Problemer er bare når spillere kommer tilbage fra skader, er de fit men ikke helt fit. Kigger man på Rojo så havde han problemer i sin første kamp efter skadespausen. Men det er fantastisk det vi har opnået på de seneste uger, og det skal bare fortsætte.”

Læs også: Ander Herrera: Mata er en af verdens bedste