Lucas Moura har kun spillet tre kampe for Tottenham i Premier League siden han kom til klubben i januar-transfermarkedet for 23 millioner engelske pund. Han kan dog i fremtiden forvente meget mere spilletid. Det er det engelske medie Goal.com ret sikre på. Årsagen er nemlig rimelig overbevisende.

Tottenham eller bare Spurs, som klubben også kaldes, har en træner, Mauricio Pochettino, som tidligere i dag udtalte, at han i den sidste del af Premier League vil forsøge at give den tidligere PSG-spiller mere tid på banen. Siden sommer har Moura stort set ikke spillet regelmæssig fodbold. Kylian Mbappe og Neymar kom til den franske hovedstadsklub og så var der pludselig ikke plads til Moura på kanten. I januar røg han så til netop Tottenham, men på trods af hans hurtige fødder, gode dribleegenskaber og brasilianske spillestil, har Pochettino ikke valgt at bruge ham særlig meget.

I FA Cuppen har han fået tre kampe med et mål og to assists til følge. I Premier League har han dog ikke haft den store tillid. Pochettino fortæller følgende om Mouras situation i klubben til det engelske medie Goal.com:

“Der er stadig en del kampe tilbage og jeg tror, at jeg i de sidste kommer til at rotere en del. Der er mange spillere, der er trætte efter mange kampe og en hård sæson og det kan komme eksempelvis Lucas Moura til gode. Han har arbejdet hårdt på det seneste og ligner en mand, der fysisk klar til 90 minutter på banen. Nu må vi se, hvad der sker i fremtiden.”

En anden mand, som Pochettino måske også kunne finde på at give mere spilletid, er den belgiske landsholdsforsvarer Toby Alderweireld, der siden han i februar måned kom tilbage fra skade, ikke har formået at tilspille sig en fast mand på London-mandskabet.