Luis Enrique er overbevist om at Guardiola nok skal få succes i Premier League.

FC Barcelona træneren Luis Enrique siger at han er glad, for at se sin ven Guardiola komme til Manchester City, og Enrique er sikker på at det bliver en stor og spændende kamp for Guardiola.

Det blev slået fast at Guardiola kommer til Manchester City i mandags, Guardiola har tidligere trænet Barcelona og Bayern München, med kæmpe succes hos begge klubber. Guardiola har underskrevet en tre-årig kontrakt som træder i kraft til sommer.

Guardiola skal nok få succes hos City, hvis man spørger vennen Luis Enrique.  (Photo by Stuart Franklin/Bongarts/Getty Images)

Guardiola skal nok få succes hos City, hvis man spørger vennen Luis Enrique. (Photo by Stuart Franklin/Bongarts/Getty Images)

Luis Enrique fortalte dette tidligere idag:

“Vi vil se hvordan Guardiola kommer kampen til livs, Guardiola kommer til en liga hvor man man ikke spiller den pæne fodbold som Guardiola ønsker. Men jeg er helt sikker på at Guardiola vil få succes hos Manchester City.

Jeg er meget glad på Peps vegne, han elsker udfordringer og jeg er sikker på at det bliver et godt ophold for Guardiola, de næste sæsoner bliver noget som man skal se.”

Siden Enrique tog over i Barcelona i 2014, har Barcelona vundet “the treble”, Champions League trofæet, La Liga trofæet, og Copa del Rey titlen. Hvilket jo er meget tilfredsstillende for Barcelona ledelsen.

Guardiola har vundet Champions League to gange, La Liga tre gange med Barcelona, og den 45-årige vinder nok Bundesligaen med Bayern igen.

Læs også: CHOK: Spanske hold risikrerer udelukkelse fra internationale turneringer