Luis Suarez har givet et lille hint (eller stort) om, at hans klub, Barcelona, måske vil hente denne spiller til klubben til sommer. Han byder ham nemlig meget velkommen. 

Suarez har offentligt udtalt, at han mener, at den 27-årige franskmand, Antoine Griezmann er mere end velkommen i klubben, hvis han skulle skifte til Catalonierne til sommer, når transfervinduet igen åbner.

Den seneste tid har der været adskillige spekulationer om, hvorvidt Griezmann skulle blive i Atletico Madrid eller ej.

Atletico de Madrid’s Antoine Griezmann during La Liga match in Madrid, Spain, on January 6, 2018. Photo by Acero/AlterPhotos/ABACAPRESS.COM

Under et interview med et medie fra Uruguay er Suarez blevet citeret for at sige, at mener, at Griezmann skal forlade klubben fra hovedstaden og komme til Barcelona – og vinde nogle trofæer.

“Det gør klubben stolt at have spillere som Antoine, Dembele og Coutinho på holdkortet, “har Suarez udtalt.

“Han er en spiller, der kommer med enormt meget og tilfører holdet enormt meget. Han har et meget stort ønske om at vinde og han vil være mere end velkommen til sommer.”

 

Siden Neymars verdensrekord handel sidste sommer til PSG, har Barca på flere tidspunkt manglet offentlige drivkræfter og kreativitet. Det har Dembele og Coutinho dog lavet en lille smule om på, efter de er kommet i gang.

Hvis Ernesto Valverde skulle være i stand til hente og lokke Griezmann til klubben forud for næste sæson, kan det meget vel blive det sidste som spanierne mangler, hvis de igen skal blive en af de førende klubber i international fodbold – i denne sæson blev de slået ud af AS Roma i Champions League, men har selv formået at vinde det spanske mesterskab foran Real Madrid  og Atletico Madrid blandt andre.