Mohamed Salah måtte efter cirka en halv times spil af Champions League-finalen lade sig udskifte efter en hård tackling mod Sergio Ramos fra Real Madrids forsvarer. Han er fortsat skade, og der sået tvivl om, hvorvidt den egyptiske landsholdsspiller bliver klar til sommerens VM-slutrunde, der inden længe løber af stablen i Rusland, hvor Egypten selvfølgelig også er med.

 

Den nuværende Barcelona-spiller, men tidligere Liverpool-angriber Luis Suarez håber det bedste for Salah og hans landshold. Det skriver det engelske medie Goal.com i hvert fald.

Luis Suarez skal selv spille slutrunden for sit hjemland Uruguay og i første kamp møder de netop Egypten. I første omgang er Salahs skade nemlig en svækkelse af landsholdet og derfor må Uruguay siges at han favoritrollen i dette opgør – Salah er nemlig den mest scorende spiller i hele Europa i denne sæson med 44 mål, men han kommer formentlig ikke til at figurere i gruppespillets første kamp.

Suarez siger om 25-årige Salahs skade:

“Angående Salah, så håber jeg virkelig at nogen skulle kommer til at opleve det som han går i gennem lige nu. En fantastisk sæson skulle have kulmineret i VM, men det er ikke sikkert lige nu. Han skade har sat en stopper for det og det er jeg selvfølgelig ikke glad for. En slutrunde har brug for en spiller som Salah. 

“Jeg håber at han får det bedre og bliver klar til første kamp mod os, men det samme skete for mig for et par år siden og jeg blev ikke klar med så kort varsel. Det er en periode man skal igennem, men han skal nok klare den – om han spiller eller ikke spiller.”