I går spillede Luka Modric og resten af det kroatiske landshold sig videre til semifinalen i VM. Noget af en bedrift for nationen, der aldrig før har været noget så langt til en VM-slutrunden. Holdets helt store stjerne er midtbanespilleren Luka Modric, der til daglig gør sig på spanske La Liga-mandskab Real Madrid. Her er Luka Modric holdkammerat med en af verdens bedste fodboldspillere, Cristiano Ronaldo.

Og netop Cristiano Ronaldo har været i medierne søgelys på det seneste. Han rygtes nemlig til en ny klub. Det er Juventus i italienske Serie A. Det skriver det engelske medie Goal.com. Ifølge dem skulle Juventus være uhyre tæt på at skrive under med den portugiske landsholdsspiller, der er holdkammerater med Luka Modric.

Ronaldo har efterhånden rundet 33 år, men det betyder ikke, at den femdobbelte Ballon d’Or-vinder er faldet af på den med årene. Tvært i mod har han set umådeligt stærk ud under sommerens VM-slutrunde, hvor han dog efter ottendedelsfinalen måtte sig slået ud.

Luka Modric er sikker i sin sag

Kollegaen Luka Modric siger følgende om Ronaldos fremtid. Han mener nemlig ikke, at han kommer til at skifte væk. Han siger:

“Jeg tror ikke, at han skifter klub. Jeg vil gerne have at han bliver, fordi han er den bedste spiller i verden. Jeg tror, at han bliver. Det er min fornemmelse, men jeg kan ikke bekræfte noget. Jeg kan ikke forestille mig ham et andet sted. Han hører nemlig til her, men nu må vi se, hvad der sker.”