​Andre superstjerner på Old Trafford, som Paul Pogba og Alexis Sanchez er allerede blevet prikket på skulderen af portugiseren, fordi de ikke har leveret helt som forventet. Mourinho er vant til at lægge sig ud med profilerne på sine hold, og det er bestemt også, hvad han har gjort her.

Lukaku ikke populær

Belgieren Lukaku drejer det sig nu om. Han er ikke rigtig faldet til efter han for 1,5 år siden kom til Manchester. Det var ellers Mourinho selv, der hentede sin gamle spiller til Old Trafford. Lige for næsen af angriberens gamle klub, Chelsea.

Siden da er det kun gået ned ad bakke for den 25-årige angriber, der i sidste weekend scorede sit første mål i over et halvt år.

(Photo by Dan Istitene/Getty Images)

I de engelske medier meldes der om, at Lukaku meget vel kan forlade den røde del af Manchester, hvis ikke han begynder at få lidt mere spilletid. Indtil videre i denne sæson har han kun spillet 14 Premier League kamp. Og fire af dem har været som indskifter.

En af grundene til, at den store belgier ikke har spillet, har været fordi han ikke har lavet mål. Han står kun noteret for fem mål i denne sæson. Og han har kun startet inde i to kampe siden starten af oktober. Det er ikke godt nyt for en spiller, der har kostet i omegnen af 800 millioner kroner – penge, de bliver svære at hente ind igen på et salg af den formsvage angriber.

Derfor har den unge englænder, Marcus Rashford, fået chancen i stedet – det var også tilfældet i midtugens kamp mod Arsenal, der endte 2-2.