Zlatan Ibrahimovic gør overraskende nok store fremskridt i sin process til at vende tilbage grønsværen efter sin knæskade som han pådrog sig tilbage i april i sidste sæson. 

AF KRISTIAN PARIS

Mange spekulerede over hvorvidt United ville beholde svenskeren, hvis kontrakt udløb denne sommer. Først blev det belsuttet, at han fik lov til at genoptræne på Uniteds træningsanlæg, Carrington.

Men Zlatans restitution har vist sig at være yderst positiv, og for nogle uger sider blev det slået fast, at svenskeren har underskrevet en ny kontrakt med de røde djævle.

I forbindelse med det udtalte den store angriber, at han forventede at stille til start i slutningen af oktober dette år – på trods af lægernes spådom om januar 2018.

Derfor hentede United en ny angriber i sommers. Klubben betalte omkrin 640 millioner kroner for belgiske Romelu Lukaku fra Everton.

Lukaku, der i øjeblikket er på landsholdstur med Belgien og som scorede hattrick i 9-0 sejren over Gibraltar.

. (Photo by James Baylis – AMA/Getty Images)

Oven på den imponerende indsats udtalte den belgiske angriber følgende om den snart kommende konkurrence på 9’er positionen på Jose Mourinhos mandskab. Zlatan scorede trods alt hele 28 mål for de røde djævle i sidste sæson i alle turneringer, og han var en stor faktor til, at United vandt Europa League.

“Jeg frygter ikke konkurrence som angriber. Han vil påføre holdet en masse kvaliteter og vil hjælpe os med at scorede mange mål, og forhåbentligt vinde titlen. ” udtalte Lukaku om den store svenske angriber.

Flere medier hævder, at Lukaku personligt tog kontakt til Zlatan for at forhøre sig om trøjen med nummer ni. For efter Rooneys afsked vil Zlatan gå efter at få nummer 10 på ryggen i den kommende sæson.