Den belgiske-landsholdsspiller er blevet sat i forbindelse med et skifte til hold i England, Italien og Tyskland og han siger nu selv, at han ved hvad hans næste skridt er.

Af: KRISTIAN SKOVBY

Everton-angriber Romelu Lukaku siger, at han har taget sin beslutning om sin fremtid.

Den belgiske-landsholdsspiller har været i søgelyset hos Chelsea, Manchester United, Juventus og Bayern Munchen i flere uger efter en imponerende sæson. hvor det blev til 25 mål i 37 Premier League kampe.

 

Lukaku har ikke villet sige, hvor han skulle hen i offentligheden, men det har nu ændret sig, i det han ved, hvor han vil spille i 2017-18.

(Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

“Min agent ved hvad der kommer til at ske,” fortalte han til Sky Sports News. “Jeg ved hvad jeg vil og så snart der sker noget, vil i få det at vide.”

Lukaku snakkede også om den skade som Belgien-holdkammeraten Eden Hazard pådrog sig under en træning denne uge.

Chelsea-stjernen måtte desværre udgå af træningen med en brækket ankel og senere også undergå en operation, der formentlig holder ham ude i cirka tre måneder.

“Jeg var ved siden af ham, da han gled,” forklarede Lukaku. “Det var i den sidste aktion af kampen og vi troede alle, at han bare var vredet om.

“Han rejste sig op og var virkelig positiv. Så hørte vi resultaterne af scanningen og vi blev virkelig ærgerlige for ham, fordi han er en nøglespiller for os.

“Han havde en fantastisk sæson, så det er ærgerligt for en stor spiller som ham at blive skadet, men han har en god mentalitet og han er en god professionel, så jeg håber, at han kommer tilbage meget hurtigt.”