Manchester Uniteds angriber Romelu Lukaku har rost en af sine holdkammerater til pressen. Han mener, at han er sæsonens spiller. Læs, hvem det drejer sig om lige her.

Den store belgier mener simpelthen, at denne United spiller har gjort sig ekstra bemærket i denne sæson. Han mener, at han er sæsonens bedste spiller.

Det drejer sig om den 23-årige englænder Luke Shaw, der rigtig nok har gang i noget af en sæson for De røde djævle i år. Som de fleste husker startede den unge landsholdsspiller rigtig dårligt på Old Trafford. Han blev langtidsskadet og blev flere gange anklaget for at være for tyk under Jose Mourinho.

Efter Crystal Palace kampen i weekenden har Romelu Lukaku offentligt udtrykt sin begejstring over englænderens præstationer i kampen – og på det seneste.

United angriberen roser hans evne til at forsvare sig og hans nøgleevner fremdadrettet på banen. Han peger desuden på, at han har spillet en nøglerolle i Uniteds relativt store succes i denne sæson.

Luke Shaw og Ben Amos

“Han er vores bedste spiller i denne sæson. Han har været god lige fra starten af sæson. Meget kontinuert. ” slog Lukaku fast i et interview med den britiske avis the Mirror.

“Folk, der ikke kender Luke ved ikke, at han er meget hård mentalt. Han kan klare det meste. ” Belgieren peger desuden på, at det nok er de hårde år på akademiet i Southampton, der har gjort ham til den robuste spiller han er i dag.

Lukakus gode præstationer på banen blev anerkendt, da han i sommers blev udtaget til Englands VM trup, der skulle repræsentere nationen til VM i sommeren 19. Opkaldet kom efter han havde været ude i mere end halvandet år fra landsholdet og Premier League. Siden da har han formået at spille sig til en startplads i Ole Gunnar Solkjaers reformerede United-mandskab.