Den belgiske superstjerne Romelu Lukaku har i et interview forsikret omverdenen om at han er klar over, at det handler om trofæer til klubben frem for individuel hæder i første omgang. Læs hele udtalelsen længere nede i artiklen.

Af David Paris 

Den belgiske landsholdspiller Romelu Lukaku har i en alder af kun 25 år allerede spillet for en del storklubber. Dog er trofæerne udeblevet. Han var godt nok en del af barndsomklubbens belgiske mesterskab i 08-09-sæsonen med Anderlecht, men udover den har angriberen kun løftet et enkelt trofæ, nemlig Chelsea FA Cup-titel i 2012. Nu er han som bekendt skiftet til den røde del af Manchester og her er han klar på at løfter masser af trofæer.

Den engelske avis Manchester Evening News har citeret angriberen for at sige følgende: “Klubben er i en genopbygningsproces, og træneren gør de rigtige ting for at tage klubben tilbage til, hvor den tilhører. Det er den spændende del. Jeg tror, han er en manager for at hjælpe os med at vinde trofæer. Klubben er der for at hjælpe mig, men jeg er en holdspiller og jeg vil vinde trofæer. Det er det vigtigste – trofæer før alting. Så hvis jeg kan hjælpe mine medspillere til at gøre det, glæder jeg mig til det.”

Han håber dog også på, at hans tid i en klub af Uniteds kaliber, med masser af Champions League, han gøre ham til en bedre fodboldspiller. Han fortæller:

“Jeg vil bare forbedre mig hele tiden. Jeg vil ikke have tid til at være selvtilfreds.

“Jeg vil blive bedre hver eneste dag og arbejde så hårdt som muligt. Hvis du spiller for en stor klub, så skal du handle som en stor spiller og udføre det hver evig eneste dag.