Chelsea har set sit primære transfermål for denne sommer, Romelu Lukaku, forsvinde og skrive kontrakt med rivalerne Manchester United. Nu kigger de andre steder hen. 

AF KRISTIAN PARIS

The Blues må nok ærgre sig en del eftersom Manchester United har skrevet under med Romelu Lukaku for omkring 640 millioner kroner – den næstdyreste spiller i Premier Leagues historie.

Og når Diego Costa har fået sparket mangler der en spiller (eller to) til at tage over og score målene for London klubben helt i front. Derfor meldes der nu om Alvaro Morata er klubbens primære mål, når det kommer til angriberpositionen.

Og selvom Zinedine Zidane ikke har givet en reel chance til Morata i sidste sæson, har Morata alligevel formået at lave imponerende 15 mål i 26 kampe for Los Blancos. Derudover har han lavet fire asssits.

Sky hævder, at Chelsea meget snart vil lægge et bud på den 24-årige spiller, men der meldes også om at klubben vil hente Moratas holdkammerat Danilo eller Dani Carvajal.

Granada CF v Real Madrid CF - La Liga

Andre medier slår nemlig fast, at det er back positioner, der sammen med angriberposten er manager Antonio Contes primære mål for denne sommer.

Og transfermålet Danilo kom til den spanske hovedstad fra Porto i 2015. Hvis han skifter La Liga ud med Premier League vil han komme til at slås om højre back positionen med Victor Moses, der har gennemgået en vanvittig udvikling som wingback i Contes 3-5-2 system.