Lukas Podolski har sine ting i orden. I hvert fald, hvis man kigger i hans garage. For selvom det måske nok kører på skinnen udenfor banen, kan man bestemt ikke bruge samme mundheld om hans nutidige fodboldkarriere.

For karrieren er for alvor på vej ned for den 31-årige tysker, der i næste sæson skifter til den japanske klub, Vissel Kobe, fra sin nuværende klub, Galatasaray.

Lukas Podolskis karriere har spændt vidt omkring. I starten af sin professionelle karriere tørnede han ud for 1. FC Köln, inden turen gik til Bayern München. Derefter var der igen et kortvarigt ophold i Köln, inden han i 2012 tog turen over kanalen, hvor han skrev kontrakt med Arsenal.

Siden da har karrieren lidt et knæk, og i øjeblikket huserer Lukas Podolski i den bedste tyrkiske række, hvor han i øjeblikket er på kontrakt med Galatasaray. Fra sommeren 2017 står Lukas Podolski dog over for en flytning, da han har valgt at skrive under med Vissel Kobe fra Japan.

Men på Instagram ser Podolskis liv ud som lutter gammen, og på nedenstående billede kan man da også se, at han tilsyneladende har tjent nok i løbet af sin karriere. I hvert fald nok til at kunne købe sig en Lamborghini:

Her fremviser Lukas Podolski det han selv kalder for sit ‘bæst’. Foto: Lukas Podolskis officielle Instagram-profil.