Mino Raiola bliver nu set som en af de mest indflydelserige agenter i fodbolden verdenen i dag. Han har nemlig nogen af de største spillere som klienter. Den seneste på den lsite er PSGs Marco Veratti. 

AF KRISTIAN PARIS

 

Superagenten stiller sig åbenbart ikke tilfreds med noget han ikke kan få. Det rygtes nu, at han
vil have endnu en stjerne på klientlisten – denne gang en Serie A stjerne.
Der er nemlig tale om, at Italiens og Napolis angriber Lorenzo Insigne er ved at fyre sit
nuværende agent firma Doa Management. Det skriver La Repubblica.

Avisen slår også fast, at superagenten har bedt sin egen bror, Enzo Raiola, om at overbesive Insigne om at blive en del af Raiolas klientel. Han mener nemlig, at han har et stort nok netværk til at kunne finde en ny klub til spilleren allerede denne sommer.

De to brødrer prøver angiveligt også, at få Insignes bror, Roberto, til at skrive under med agenten. Han spiller nemlig også som angriber for Napoli. .

 (Photo by Ciro De Luca/Pacific Press/LightRocket via Getty Images)

Men det kan måske vise sig at være et problem med det hele. For Lorenzos aftale med Doa Management ender ikke før 2019. Og det betyder, at hvis Raiola ønsker at have Insigne på klientlisten bliver han nødt til at betale frikøbsklausulen på spilleren.

Derudover vil Raiolas henvendelse også bliver blokeret af Napolis præsident Aurelio De Laurentiis, eftersom de to ikke har et særligt godt forhold.

Og selvom Insigne altså netop har skrevet under på en ny aftale med Napoli, tror superagent Raiola altså stadig at han kan være tilgængelig på markedet for en eventuel ny klub.