Adnan Januzaj og Ilkay Gündogan i aktion for Borussia Dortmund. [Getty Images]

Adnan Januzaj og Ilkay Gündogan i aktion for Borussia Dortmund. [Getty Images]

Louis van Gaal vil advare Adnan Januzaj omkring hans arbejdsmoral, efter han netop er vendt tilbage til Manchester United efter et falleret lejeophold hos Borussia Dortmund.

Den belgiske midtbanespiller fik sit gennembrud på Old Trafford i 2013/14 sæsonen under David Moyes, men den 20-årige belgier har haft svært ved at få spillet til at fungere under den nye træner, Louis van Gaal.

The Times rapporterer nu at van Gaal vil advare ”De Røde Djævles” nummer 11 omkring hans arbejdsmoral, og hvordan han spiller på banen.

Januzaj startede ikke inde en eneste gang under sin tid i Dortmund, og scorede heller ikke, selv om det vrimler med mål under den nye Dortmund-træner, Thomas Tuchel.

Den belgiske landsholdsspillers arbejdsrate under træning blev ikke anset for at være gode nok, og derfor blev lejeaftalen ophævet.

Nu er Januzaj tilbage i Manchester United, og han har efter sigende fået besked på at mande op, efter at han er gået gevaldigt tilbage i niveau de seneste par sæsoner.

Januzaj fik seks optrædener i alt i Bundesliga, som resulterede i 155 minutters spilletid, og det rygtes, at Januzaj ikke vil have nogen stor rolle på Old Trafford fremover.

Læs også: Manchester United scouter spillere hos Benfica