Lyngby lukker mange flere mål ind i denne sæson, end tilfældet var sidste sæson. Cheftræner David Nielsen mener, at det er, fordi hovedstadsklubben ikke længere formår at komme foran i deres kampe.

Tre udebanekampe på én uge… Lyngby-spillerne har fået lov til at restituere indtil onsdag, men træneren har alligevel indvilliget i, at gøre status over for Ekstra Bladet.

Sæsonens første ti kampe i Superligaen er bestemt ikke gået som håbet for de blå, og det virker slet ikke som det mandskab, man så tage Danmark med storm i sidste sæso.

Bronzemedaljerne fra sidste sæson har bestemt ikke været inden for rækkevidde i begyndelsen af denne sæson. Holdet er placeret på en aktuel tiendeplads med kun to sejre og ni point.

Betondefensiven, der i sidste sæson dannede rammer for en særdeles acceptabel placering landets bedste række, er smuldret.

Tallene er ikke rare at se på for en Lyngby-fan. 23 mål er der blevet lukket ind i ti kame. Det samme antal som man lukkede ind i grundspillet i fjor.

-Vi har lukket mange mål ind tidligt i sæsonen, fordi vi kommer bagud og skal jagte scoringer. Hvis man scorer først, så er det lettere at lukke af bagude, siger David Nielsen til Ekstra Bladet.

-Vi er ekstremt offensive, når vi forsøger at komme tilbage i kampene. Og det bliver vi med at være. Det kommer jeg aldrig til at stoppe med at bede vores spillere om for at fremstå som et hold, der lukker få mål ind. Vi har ikke været dygtige nok til at score de første mål, og det er grunden til, at vi lukker mange mål, fortæller træneren.

Lyngby kommer ikke på nogen let opgave, når de forsvarende mestre fra F.C. København besøger stadion på søndag. Derefter venter AGF i Aarhus efter landskampspausen.