GENT, BELGIUM - SEPTEMBER 16:  Alexandre Lacazette of Lyon reacts after missing a penalty in the final minutes during the UEFA Champions League Group H match between KAA Gent and Olympique Lyonnais held at Ghelamco Arena on September 16, 2015 in Gent, Belgium.  (Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images)

Lyons præsident fortæller, at han har afvist adskillige bud på Alexandre Lacazette denne sommer, der på rygtebasis særligt har været kædet sammen med Premier League.

Jean-Michel Aulas, der er Lyons præsident, sætter da også navn på en Premier League-klub, der er West Ham, som har forsøgt at købe Alexandre Lacazette.

– Vi har afvist 375 mio. kr. fra West Ham på Lacazette – vi har afvist større bud end det. – Ambitionen er at afvise tilbuddene, for når man kan afvise bud på 375, 445 og 520 millioner kroner er man meget stærk økonomisk og har ikke behov for at sælge, siger Aulas ifølge ESPN.

Udover West Ham har Alexandre Lacazette også været rygtet heftigt til Arsenal i dette transfervindue, men det ser ikke ud til, at han forlader Lyon.

Den 25-årige angriber blev i weekenden skiftet ud af Lyons kamp på grund af en skade, men klubben har senere fortalt, at det ikke var noget alvorligt.