Jeremy Morel fra Lyon.

Jeremy Morel fra Lyon. (Getty Images)

Før Champions League for alvor gik i gang, var der ikke mange fodboldinteresserede mennesker, der havde spået, at den franske klub, Olympique Lyonnais, skulle ryge helt ude af deres gruppe, gruppe H, med bare fem kampe igen.

Denne aftens opgør mod belgiske KAA Gent, skulle dog vise sig, at være altafgørende.

Jordan Ferri bragte dog ellers hjemmeholdet foran efter syv minutters spil, da han fik bolden serveret på et sølvfad inde i feltet, og sparkede bolden forbi den belgiske målmand, Matz Sels.

I det 32. minut udlignede Danijel Milicevic for Gent. Stillingen var dermed 1-1 i pausen, og Lyon havde stadig en chance.

Men Gent havde ædt sig mere og mere ind i kampen, og havde fået større og større overtag igennem hele kampen.

Lyon pressede på i anden halvleg, og fik kæmpet sig tilbage, men i overtiden brast alt håb for franskmændene. Og hvilken bitter pille at sluge!

I det 95. minut bragte Kalifa Coulibaly Gent på 2-1, og kort herefter fløjtede dommer Karasev fra Rusland kampen af.

Danijel Milicevic scorer til 1-1 for Gent. (Getty Images)

Lyon er dermed ude af alle europæiske turneringer for denne sæson, og det kan deres fans vel ikke være helt tilfredse med? Det må især være hårdt på selvforståelsen og selvopfattelsen, at man i en fransk topklub, ikke evner, at slå et belgisk subtop-hold over to kampe.

Danske Lasse Nielsen, var i øvrigt med i alle 90 minutter for belgiske Gent.