Lyon-stjernen Alexandre Lacazette vil overveje de bud der kommer på ham til sommer, meget nøje. For at se hvor han muligvis kan fortsætte sin karriere.

Af Lasse D. Drescher

Den franske Lyon-stjerne Alexandre Lacazette skulle ifølge Standard have gjort det klart, at han vil forlade Olympique Lyon, når sommerens transfervindue åbner. Lacazette har tidligere været rygtet væk fra Lyon, hvor West Ham og Arsenal viste stor interesse.

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Standard skriver at Arsenal sidste sommer fik afslået et bud på Alexandre Lacazette, på omkring 260.000.000 kroner. Det underlige i manges øjne var dog at det beløb som West Ham bød, var en del højere end Arsenals. Beløbet lød på omkring 355.000.000 kroner.

Alexandre Lacazette udtaler følgende til Standard:

“Jeg tror at det er det rigtige tidspunkt, at jeg overveje nye muligheder. Jeg tror at jeg i løbet af denne sommer, kommer til et nyt sted, hvor jeg kan udvikle mig meget. Jeg har brug for nye prøvelser, og oplevelser.

Jeg vil fortsætte med at præsterer, og arbejde så jeg kan få nogle gode bud til sommer.”

Læs også: Conte: Der venter dig mange millioner