Lyon fik overraskende meget succes i sidste sæson, hvor de endte som nummer tre i ligaen. Og det er ikke mindst takket være nedenstående gut, Alexandre Lacazette. 

AF KRISTIAN PARIS

Lyons præsident Jean-Michel Aulas har bekræftet, at Arsenal forventes at lukke handlen for en potentiel klubrekord for begge klubber med angriber Alexandre Lacazette. En transfer, der forventes at blive offentliggjort i løbet af i morgen, tirsdag.

“Transferen, der sender Lacazette til Arsenal forventes at blive færdiggjort inden for en eller to dage, ” fortalte Aulas til Lyons private medie Le Proges søndag aften, i går.

 

FBL-FRA-LIGUE1-LYON-METZ

Lyon chefen har tidligere afvist, at der har været tale om et bud på 67 millioner euro – det svarer til omtrent 500 millioner. Han har dog modsat afsløret, at buddet ligger på omkring 50 millioner euro – omkring 350 millioner.

Ved en transfer på 400 millioner vil han slå rekorden for den dyreste spiller i Arsenals histoire, der Özil for tre år siden kom til Arsenal for det beløb.

“transferen kommer til at ligge mellem 450 millioner og 500 millioner. Hvis den er tæt på 500 millioner er det bestemt noget specielt, og vi vil formentlig slå vores egen rekord i klubben , ” forklarede Aulas til pressen i går.

 

Lyons nuværende rekordtransfer ligger på ca 280 millioner og blev sat sidste måned, da de tyske giganter Bayern München hentede midtbanespilleren Corentin Tolisso for det beløb.

Mediet L’Equipe hævder, at Lacazette lige nu er ved at ankomme til London for at færdiggøre et skifte ved at gennemgå lægetjekket. Dermed  kan transferen allerede blive offentlig i løbet af tirsdag eller onsdag.

 

Lacazette har de sidste tre sæsoner for Lyon scoret imponerende 91 mål og hans målform forventes i den grad at blive ved i Arsenal. Især hvis stjerner som Sanchez og Özil forlader London her til sommer.