HERNING, DENMARK – AUGUST 27: Players of FC Midtjylland celebrates after scoring their first goal during the Danish Alka Superliga match between FC Midtjylland and Lyngby BK at MCH Arena on August 27, 2017 in Herning, Denmark. (Photo by Allan Hogholm / FrontZoneSport via Getty Images)

Der var lagt op til dans, da FC Midtjylland og FC Barcelona tørnede sammen i Crowne Plaza Elite Cup, der er en turnering, som afholdes hvert år for unge mandskaber verden over med talentfulde spillere. Se målet nederst i artiklen.

Når man kigger på de to hold, og umiddelbart lige får smagt lidt på ordene, må man alligevel indrømme, at det nok er FC Barcelona, man skulle komme til at se de lækreste detaljer fra. Men sådan blev det ikke.

For i Barcelonas kamp mod FC Midtjylland var det den 13-årige Mikkel Tønnesen, der stjal opmærksomheden med et utroligt solomål, hvor han klædte Barca-forsvaret fuldstændig af.

Den 13-årige spiller modtog bolden ude på kanten, og her kunne han afdrible en seks-syv Barcelona-spillere, inden han hamrede bolden over i det lange hjørne, til stor jubel for de fremmødte danskere, der havde trodset det noget kolde sommervejr.

Tønnesen er nok en spiller, vi kommer til at høre mere om, hvis han fortsætter kadencen i fremtiden, og mon ikke FC Barcelonas repræsentanter har været fornøjede over, hvad de så af den unge 13-årige FC Midtjylland-spiller?

Se målet her.