AC Milan skulle søndag eftermiddag se om de kunne komme tilbage på sporet, efter de har haft en skuffende sæsonstart i Serie A. Modstanderen var Benevento og det måtte siges at være ønskemodstanderen for AC Milan.

Benevonto, der i denne sæson slet ikke havde fået nogle point overhovedet, skulle forsøge at drille AC Milan.

Milan kom dog også godt fra start, hvor Boneventura fik scoret til 1-0, men det skulle ikke stoppe Benevento, der blev ved med at kæmpe. Og det gav pote, da de fik udlignet efter en dårlig returbold fra AC Milan-målmanden.

Gattuso var en glimrende fodboldspiller i sin tid. Nu skal han forsøge at løfte AC Milan til en bedre plads i Serie A. Foto: Getty Images

Efter cirka fem minutter af anden halvleg bragte Milan sig foran med 2-1, og nu skulle man ellers tro at Milan ville køre sejren stille og roligt hjem, men sådan skulle det ikke gå.

Med godt 15 minutter igen, så fik Milan rødt kort i en meget tvivlsom situation, og det gav Benevento nyt håb. I det 94. minut får Benevento frispark skråt ude for feltet, og frem kommer målmanden og alle markspillerne.

I det sidste tillægsminut header Benevontos målmand bolden i nettet, og sikrer dermed Benevento deres første point i sæsonen, hvilken historie og hvilken katastrofal måde at starte tiden i Milan på, for den nye træner Gattuso.

“Det gør ondt. Så meget kan jeg sige. Et knivstik ville have været mindre smertefuldt en det mål til sidst”, siger Gennaro Gattuso ifølge football-italia.net til Sky Sport Italia.

“Vi led i de sidste 15 minutter, men vi lukkede et bizart mål ind. Jeg ville aldrig forestille mig, at vi skulle indkassere en scoring fra modstanderens målmand i sidste sekund.”

“Spillerne ligner måske nogle, der vandrer rundt og er upåvirkede af det, men jeg så et virkelig nedtrykt hold i omklædningsrummet i dag. Vi er AC Milan, og vi skal gøre mere, for det nuværende niveau er ikke nok”, siger Gattuso.