Målmandstræneren Christophe Lollichon, der har figureret som personlig træner for Petr Čech fra 2007 til 2014, er stadig ansvarlig for målmandstræningen på daglig basis i Chelsea og har været det i 10 år. Dette samarbejde ser nu ud til at skulle fortsætte under Antonio Conte, og det er Belgieren Thibuat Courtois ikke tilfreds med ifølge The Sun.

Af: Thomas Burchardt

Cristophe Lollichon her sammen med Guus Hiddink er ikke populær hos Courtois (Photo by Harry Engels/Getty Images)

Thibaut Courtois er ikke glad for samarbejdet med den 53-årige målmandstræner, og nyheden om hans fortsæt i klubben har skabt bekymringer hos målmandsprofilen. Antonio Conte skulle eftersigende været interesseret i at beholde både Courtois og Cristophe Lollichon, men ifølge The Sun skulle den belgiske landsholdsprofil have mistet tålmodigheden med træneren.

Efter reportagen omkring Courtois’s utilfredshed, skulle Antonio Conte eftersigende have givet efter og forsøgt at erstatte målmandstræneren. Dog havde Chelsea-bestyrelsen andre planer:

Antonio Conte har nemlig fået lov til at medbringe 5 medlemmer til Chelsea’s nye trænerteam, hvoraf resten skulle udfyldes af Guus Hiddink’s stab. Conte’s stab har allerede besat fem nye pladser i klubben og italieneren kan derfor ikke udskifte målmandstræneren.

Christophe Lollichon havde i syv år et fremragende samarbejde med den nuværende Arsenal målmand Petr Čech, og efter 10 år i klubben er målmandstræneren ikke nem at udskifte.

Dette betyder at Antonio Conte nu kan se sig nødsaget til at skille sig af med den talentfulde Courtois som Real Madrid eftersigende skulle have interesse i, og i et tilfælde af et skifte siger rygterne ligeledes at Chelsea skulle have udset sig Fraser Forster i Southampton som en eventuel afløser.

Følg oddsene på nyt sted

Vil du finde ud af mere om hvad sandsynligheden for at han er på vej et nyt sted hen. Så check oddsene hos Bet365. Du kan finde vores Bet365 bonuskode her, hvis du er ny spiller.