Godt nok er vi mere end en uge inde i den nye måned, marts, men har du overset, hvem der blev månedens manager i den forgangne måned, februar? Det har du formentlig – læs med videre for at finde ud, hvem der har vundet prisen. 

AF KRISTIAN PARIS

Det gode ved månedens manager pris er, at det ikke altid er de største managers fra de største klubber, der måned efter måned løber med prisen – måske som det nogle gange kan være med månedens spiller i Premier League.

Og netop i denne måned er det ikke tilfældet, for det er en af oprykkernes manager, der blevet udnævnt til månedens manager i februar, fordi han har gjort set mest bemærket ved sit holds præstationer.

Det drejer sig om Brightons manager, Chris Hughton, der har haft en meget imponerende februar måned med sit hold. I holdets tre kampe i Premier League i måneden er de ubesejret, og det går ikke ubemærket hen i Premier League.

De var allerede ubesejret i alle turneringer i to kampe siden midten af januar udbyggede de deres sejrsstime ved at vinde 3-1 hjemme over West Ham United.

Kampens resultat blev slået fast af mål fra Glenn Murray, Jose Izquierdo og Pascal Gross og det betød, at klubben tog et skridt væk fra nedrykningsspillet. 


Mandatory Credit: Photo by ProSports/REX Shutterstock (4914088a)

” Det er en stor pris at få for både klubben, men også for de spillere, der har imponeret måneden igennem,” udtlaer Hughton til klubbens officielle hjemmeside.

“Vi scorer mål og har gang i et godt momentum i øjeblikket. Det skabe selvtillid med sådan en stime på dette tidspunkt i sæsonen, ” fortsætter han.

Brighton har forsat deres imponerende stime i marts, hvor de faktisk slog Arsenal i sidste uge. Kommende kampe er Everton på udebane og så en FA Cup kvartfinale mod Man Utd i næste uge.