Real Madrid har ikek helt fået den start på sæsonen som sidste års vindere af Champions League og La Liga  kunne have ønsket sig. 

AF KRISTIAN PARIS

Meget atypisk for hovedstadsklubben, gik Zinedina Zidane ikke ud og hentede store stjerner som man har gjort de sidste mange sæsoner. I stedet valgte man at forlænge med nogen af de bærende kræfter fra sidste sæsons succes.

Nu skriver flere medier dog, at det faktum vil klubben lave om på inden så længe. Hovedstadsklubben fra Madrid har nemlig – ifølge flere spanske medier – tænkt sig at bruge vanvittige summer på bare én spiller til sommer. Eller måske allerede bare til vinter.

Det drejer sig om den argentinske angriber fra Manchester City, som mange i lang tid har kædet ham sammen med den succesrige spanske klub. Manchester City spilleren har dog ikke selv kommenteret på rygterne endnu.

 

 

I følge det spanske rygtemedie Don Balon og Sky Sports, er Zinedine Zidane og co. klar til at byde hele 530 millioner koner for argentineren. Det sker efter Real Madrids nuværende angribere ikke har formået at levere i denne sæson. Det inkluderer de to verdensstjerne, Cristiano Ronaldo og Gareth Bale, men også Benzema har leveret under niveau.

Flere medier hævder, dog at den overraskende handel nok kun finder sted, hvis Pep Guardiola formår at hente Alexis Sanchez til Etihad når sommeren skydes igang om et halvt år.

Aguero har været i fin form for city indtil videre i denne sæson. Han står i skrivende stund noteret for hele 10 mål i bare 12 kampe for klubben. Meget snart når han op på City-legenden Eric Brooks som klubbens all-time topscorer.

Sammenligningsvis har Real Madrid frontrio BBC kun til sammen lavet 11 mål i alle turneringer – et tydeligt bevis på, at Ronaldo og co. er kommet ud af målform.