Ja, ifølge pålidelige kilder er Real Madrid endnu en gang på jagtstien, hvor de er ude efter at snuppe de største stjerne fra alverdens klubber i alverdens klubber. Nu er rygtet så kommet til et dobbeltbud af Madrid-klubben, der eftersigende planlægger at byde på to af Premier Leagues bedste spillere. 

AF KRISTIAN PARIS 

Efter en noget sløj sidste sæson har Chelsea belgier, Eden Hazard, endnu en gang løftet sit spil op til et niveau som intet troede fandtes. Han er tilbage i hans bedste form. Belgieren har i ligaen scoret 11 kasser og lagt op til fire.

Hazard personlige succes har ligeledes medfør stor succes for belgierens arbejdsgiver, Chelsea FC, der pt indtager førstepladsen i ligaen, med et solidt ‘legerum’ til andenpladsen, Tottenham Hotspurs.

Derfor er det også kun naturligt, at Europas største klubber igen indfinder interessen i angriberen.
Seneste bud på stammen er Real Madrid. Manager Zidane er eftersigende klar til at lade angrebskollega Alvaro Morata indgå som en del af aftalen med Chelsea.

 (Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

James Rodriguez og Isco meldes også som spillere Zidane er frisk på at lade skifte, hvis det gavner ham i den anden ende; fx i form af Eden Hazard.

Derudover, er Zidane overbevist om, at han får skrevet kontrakt med Manchester Uniteds keeper David De Gea, der tidligere i karrieren har repræsenteret Madrid. Godt nok Atletico Madrid.

Selvom de to spanske parter er blevet kædet sammen mere end én gang, er det endnu ikke lykkes ‘Galacaticos’ at hente den spanske landsholdskeeper til hovedstaden.

Det er bestemt ikke blevet nemmere efter Mourinhos tiltrædelse i sommers, hvorfor Zidane blik er blevet rettet mod Chelsea belgiske målmand, Thibaut Courtois, der ligeledes har spillet for Atletico Madrid tidligere i karrieren.