Transfervinduet er åbent og det betyder, at klubberne næsten frit kan handle nye spillere i jagten på at forbedre deres mandskaber i håbet om at forbedre sidste sæsons resultater. Den engelske klub Manchester United købte i sidste sæson Pogba, der blev verdens dyreste fodboldspiller og igen i år har klubben så været ude og handle stort. Lukaku er købt og du kan i denne artikel læse, hvad landsmanden De Bruyne mener om belgierens skifte til De Røde Djævle. 

Af David Paris 

 

Den belgiske angriber Romelu Lukaku fik den perfekte start på sin tid i sin nye klub, Manchester United, efter han har nettet i de sidste to kampe i Uniteds pre-season-program. Han kostede klubben fra den røde del af Manchester 560 millioner danske kroner, så der var store forventninger til den tidligere Chelsea-spiller. Indtil videre har den 24-årige angriber udfyldt skoene efter Zlata Ibrahimovic perfekt og noget tyder på, at han bliver en succes i den traditionsrige Premier League-klub.

På det belgiske landshold har Lukaku en holdkammerat i Kevin De Bruyne, der i øjeblikket er Manchester City-spiller og han fortæller, hvad han synes om sin landsmands skifte. Det skriver den engelske avie The Guardian:

“Han vil komme til at gøre det meget godt. Alle ved, hvad hans kvaliteter er, og han vil gøre hvad han skal gøre. Han har selvfølgelig sin måde at spille på. Sammenlign ham ikke med Messi. Han er en stor fysisk fyr og kan være fantastisk på en fodboldbane.”

Tidligere på ugen udtalte United-træner Jose Mourinho, at Lukaku blev nødt til at forbedre sit spil, når han er aller mest træt, eller presset. De Bruyne er dog sikker på, at han kommer til at levere varen på trods af det store prisskilt.

“Der er meget snak om disse store transfers folk driller ham og andre spillere på sociale medier, Du ved, at det finder sted, men du kan ikke bekymre dig om det. Du skal bare gøre dit job, og jeg tror, at han vil score 20-25 mål for United på et tidspunkt og det kommer til at lukke munden på kritikerne.”