Premier Leauge-klubben Manchester United kommer helt sikkert til at være meget aktive i det transfervindue, der åbner til sommer efter sæsonen er slut. Det forsikrer holdets angriber, Romelu Lukaku, fansene om. Det skriver det engelske medie Goal.com. “En masse gode spillere” kommer til at trække i den røde United-trøje efter sommerferien og resten af 2018-19-sæsonen. Det er tilfældet, hvis man skal tro holdets nuværende førstevalg på angriberposition, Romelu Lukaku, der selv kom til klubben i en stor handel sidste sommer fra Everton.

Træner Jose Mourinho oprustede heftigt i sidste sommers transfervindue i form af købene af netop Lukaku, men også Nemanja Vidic og Victor Lindelof kom til klubben. I januar blev The Red Devils, som klubben også kaldes, så forstærket yderligere med Alexis Sanchez fra Arsenal.

De mange spillerindkøb skulle have resulteret i et engelsk mesterskab i denne sæson, men lige nu må Jose Mourinho og co. se sig slået af rivalerne fra Manchester City, der i skrivende stund er 16 point, som nummer 1 i Premier League.

Romelu Lukaku, der indtil videre i alle turneringer har nettet 25 gange, udtaler følgende:

“Vi er Manchester United, vi er nødt til at forbedre os hver sæson og jeg kender allerede nogen spillere, der har planer om at komme til klubben til sommer. En masse gode spillere. Det er helt sikkert. Det er noget jeg glæder mig til og noget jeg tror vi alle i klubben får glæde af. Man er nødt til at ofre sig for at vinde trofæer og det kommer vi til. “

 

Manchester er inde i en mindre krise eftersom man i den forgangne uge røg ud af Champions League allerede i ottendedelsfinalen til La Liga-mandskabet Sevilla. En stor skuffelse for spillere såvel som trænere og fans og det er bestemt noget, som skal forbedres i næste sæson, hvis man skal gøre sig forhåbninger om at kunne vinde trofæer af den ene eller anden art.