Det her er noget af en sjov historie, som Manchester Uniteds seneste nyindkøb har været en del af. 

AF KRISTIAN PARIS

Historien stammer tilbage fra chilenerens tid i italienske Udinese. Angiveligt skulle han en dag have glemt sine nøgler i sin bil og derfor blev han nødt til at løbe 8 km hjem for at få fat i dem igen.

Manchester United angriberen, der kom til klubben fra Arsenal her i januar, var en del af en byttehandel mellem de to Premier League klubber, der skulle sende Henrikj Mkhitaryan til London i stedet for, tilbragte sine ungdomsår i Italien og Udinese som han kom til som bare 17-årig.

 (Photo by Dan Mullan/Getty Images)

 Den italienske journalist Pietro Oleotto har forklaret om episoden til af Manchester egne medier:
– ” En dag efter træning kørte Alexis til Udinese for at købe lidt ind. Men kan kom desværre til at låse sine nøgler og sin telefon inde i bilen”, forklarede journalisten.
– Jeg ved ikke, hvad man ellers ville have gjort, men han løb bare hjem. Han løb 8 km fra midten af byen til hans hus på bakkerne. Lokale har sagt, at de så ham i klubbens træningssæt og derfor ringede de til os på avisen, hvor jeg arbejdede. Det var typisk for Alexis at vende en sådan situation til noget positivt, haha, slog journalisten grinende fast.
I Alexis første sæson i Udinese var han tynd og spinkel. Det fysiske spil i straffesparksfeltet var for meget for ham dengang. Men holdet havde brug for ham og han begyndte at tage kilo på i muskler.
Alexis kom til at spille i alt 110 kampe for Udinese inden han i 2011 blev købt af FC Barcelona for omkring 200 millioner kroner.
Her tilbragte han nogle sæsoner inden han i 2014 blev købt af London klubben Arsenal, hvor han har været lige indtil sidste måned, hvor United hentede ham til Manchester.