Det er mandag og det betyder, at transferrygterne i fodboldens verden er er dugfriske…læs dem her!

AF KRISTIAN PARIS

Blaise Matuidi

FBL-FRA-LIGUE1-PSG-GUINGAMP

Transfer: Paris Saint-Germain til Arsenal

Ifølge flere medier holder Arsenal lige nu møder med Ligue 1s nummer 2 PSG for at aftale et skifte for den franske landsholdsspiller Blaise Natuidi, der over de seneste sæsoner har etableret sig selv som en midtbanespiller af en anden verden. Intet under, at Arsenal ikke er den eneste interessede klub.

Samir Handanovic

FC Internazionale v Juventus FC - Serie A

Transfer: Inter Milan til Napoli

Napoli bliver i dagens medier kædet en del sammen med Inter Milans verdenskeeper Samir Handanovic, der de seneste sæsoner har slået sit navn fast som en af de bedste i moderne fodbold.

Lucas Leiva

Watford v Liverpool - Premier League

Transfer: Liverpool til Trabzonspor

Den aldrende midtbanespiller, der i over et årti har været på lønningslisten i Liverpool (dog uden at være på holdkortet) må måske endelig se en afslutning på sit kærlighedsforhold med Merseyside klubben. Den tyrkiske klub Trabzonspor er i øjeblikket den mest interessede klub.

Laurent Koscielny

Tottenham Hotspur v Arsenal - Premier League

Transfer: Arsenal til AC Milan

I kølvandet på de nye ejere og higen efter igen at blive en storklub, er AC Milan ude efter London klubbens anfører, Laurent Koscielny, ligesom de også vil hente Bayern Leverkusens Hakan Calhanoglu.

Fabinho

FBL-FRA-LIGUE1-MONACO-AJACCIO

Transfer: Monaco til Paris Saint-Germain

Fabinho, der over de sidste par uger har været meget tæt på et skifte til Man Utd, kan nu være på vej et andet sted hen. Ligue 1 rivalerne fra hovedstaden har angiveligt et godt øje til spilleren, der sidste sæson hjalp Monaco med at vinde ligaen igen efter mange års tørke.

Olivier Giroud

Arsenal v Lincoln City - The Emirates FA Cup Quarter-Final

Transfer: Arsenal til West Ham

Dembeles landsholdskammerat Olivier Giroud er en, der måske også skifter klub her til sommer. The Hammers er de seneste par dage blevet sat i forbindelse med et skifte, der skal smadre London klubbens tranferrekord.