Mange spillere forlangte i løbet af sommerens transfervindue et skifte væk fra deres nuværende klubber. Vi har dog samlet en liste over de mest markante spillere, som ikke fik et skifte igennem denne sommer, og beviser, at klubben stadig har mest magt i fodboldens verden den dag i dag.

Sommeren over har der været rygter omkring disse fem stjerner, som sendte dem væk fra deres nuværende kontrakter, og ind i en anden æra med en ny klub. Men sådan skulle det ikke gå, og efterfølgende er det ikke blevet til meget spilletid til de personer, som figurerer på denne liste.

Spillere, som forlangte et skifte denne sommer, men ikke fik det:

5. Nacer Chadli – West Bromwich Albion

(Photo by Clint Hughes/Getty Images)

Den belgiske angriber, Nacer Chadli, forlangte i den sidste periode af sommerens transfervindue et skifte til Swansea City. Men Chadli fik ikke sit skifte fra West Bromwich Albion igennem, og derfor signede den walisiske klub i stedet for med Wilfried Bony og Renato Sanches. Sidstnævnte dog på en lejeaftale.

4. Shkodran Mustafi – Arsenal

(Photo by Ian Walton/Getty Images)

Den næste spiller på denne liste er Arsenals forsvarsspiller, Shkodran Mustafi. I løbet af sommeren, og i særdeleshed i løbet af den sidste periode i vinduet, forlangte tyskeren et skifte væk fra Arsene Wengers mandskab. Som du måske nok kan regne ud, blev det ikke helt sådan… Forsvarsspilleren ville ellers gerne have været en tur til Inter Milan.

3. Alexis Sánchez – Arsenal

(Photo by Dan Istitene/Getty Images)

Nummer tre på denne liste er endnu en Arsenal-spiller, men Wenger vil åbenbart ikke give op så let. Uafbrudt hele sommeren var der vedvarende rygter om, at chilenerne ville til Manchester City i en handel, der ville sende 500 millioner kroner London-klubbens vej. Men sådan blev det ikke, og dermed er der ingen spilletid i Champions League for chileneren i denne sæson.

2. Virgil van Dijk – Southampton

Foto: Getty Images

Så kom vi til til nummer to på denne liste. Hollandske Van Dijk ville gerne have haft Jürgen Klopp som træner i denne sæson, og nok også gerne været en del af den Liverpool-trup, der i øjeblikket repræsenterer Merseyside-klubben i Europas fornemmeste turnering, Champions League. Men forsvarsspilleren fik langt fra, hvad han havde ønsket sig – og derfor er han stadig holdkammerat med Pierre-Emile Højbjerg.

1. Philippe Coutinho – Liverpool

(Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Sidste spiller på listen er den brasilianske guldfugl. Dette er måske nok den mest omtalte transfersaga i hele 2017, men Liverpool-stjernen spiller altså stadig for The Reds, på trods af utallige rygter om et exit, og et skifte til Ernestos Valverde Barcelona. Catalanerne havde fået en ordentlig håndfuld pengene mellem hænderne pga. salget af Neymar, men dem fik Dortmund i stedet gavn af.

I stedet for Coutinho fik FC Barcelona nemlig fat i Ousmane Dembélé, som i øvrigt led den skæbne, at han blev skadet i en kamp mod Getafe, hvorfor han er ude det næste lange stykke tid.

Coutinho er sidenhen blevet bænket i Liverpool, men er så småt ved at genfinde sig selv på førsteholdet, og er en af Jürgen Klopps favoritter.