Mahrez har været igennem noget af nogle år på det seneste: Han har vundet Premier League, fået fyret træneren, der fik det til at ske, og være blevet rygtet væk til alverdens store klubber. 

af kristian paris

Gigi Buffon

Italy Training Session

Der er ikke mange, der ikke vil pege på Gianluigi Buffon, når det kommer til at vælge den bedste keeper i verden.

Veteranen skal efter sommerferien spille sin 17 sæson med Torino klubben,  og vil se frem til at løfte sit første, eklusive Champions League trofæ.

Mahrez er opmærksom på hans lange karriere med det italienske landshold. Han beskriver ham som en ‘erfaren og vanvittig dygtig målmand’.

N’Golo Kante

Chelsea v Sunderland - Premier League

Den tidligere holdkammerat N’Golo Kante er sværd at komme udenfor.. at han lige er den bedste på sin position er måske for meget sagt, men dygtig det er han.

Og så er han en af de få, der kan tillade sig at sige, at han har vundet Premier League to år i træk med to forskellige klubber!

N’Golo Kante har præsteret så godt for London klubben, at han næsten uden konkurrence, vandt Sæsonens unge spiller i Premier League – ganske imponerende.

Zinedine Zidane

Zinedine Zidane of Real Madrid

Den eneste spiller, der er gået på pension på listen. Zinedine Zidanes evner kan man ikke betvivle – Mahrez er angiveligt stor fan af dem.

På trods af Zidanes massive offensive kvaliteter, var evner som pasninger og tilbageløb også dele af franskmanden repotoire.

Lige nu er Zidane cheftræner i Real Madrid – den klub den sluttede karrieren i – og han har netop sikret hovedstadsklubbens 10. Champions League trofæ.

Måske han minder Mahrez om Vardy, da de begge to har en unaturlig sans for at score mål.