Mahrez var i sommerens transfervindue sat i forbindelse med et skifte til Barcelona, men det gik i vasken. Selv mener han, at han er glad for at blive i Leicester City, men Xavi der tidligere har spillet for catalanske storklub er af en anden holdning. 

Af David Paris 

Den tidligere Barcelona-spiller Xavi mener, at Leicester Citys fløjspiller, Riyad Mahrez bestemt er god nok til at spille for La Liga-klubben.

Efter sidste sæson blev den algeriske landsholdsspiller kåret som PFA Player of the Year for 2015-16-sæsonen og rygter om en skifte til Camp Nou og Arsenal begyndte at florere. Skiftet gik i vasken og i stedet valgte 25-årige Mahrez at underskrive en ny langvarig kontrakt med Leicester City, der er forsvarende engelske mestre i denne sæson.

Selvom Xavi indrømmer, at han er glad på Mahrez’ vegne, fordi han fik muligheden for at blive i klubben, fastlår han samtidig, at han føler, at Mahrez sagtens kunne steppe et niveau op.

mahrez

Den i dag 36-årige midtbanespiller, der i spiller for Al Sadd, siger følgende til det mediet The Shortlist: “Mahrez er god nok til at spille for Barcelona, men jeg er glad for han besluttede at blive hos Leicester.” 

“Han klart må have haft muligheder, og hvis Leicester havde mistet deres bedste spiller, efter sådan en stor præstation, som sidste sæson var, det ville have været en stor skam.

“Det bliver interessant at se, hvordan han og Leicester kommer til at klare sig i Europa i denne sæson.”