Den franske legende Claude Makelele, fortæller til UEFA hvilken midtbanespiller der i Makeleles øjne var den bedste.

Af Lasse D. Drescher

Claude Makelele var uden tvivl en af verdens absolut bedste fodboldspillere da han toppede. Makelele har vundet titler i England, Spanien og Frankrig og samtidig vunder Champions League-turneringen.

(Photo by LEBON/Gamma-Rapho via Getty Images)

(Photo by LEBON/Gamma-Rapho via Getty Images)

UEFA har interviewet Claude Makelele, og der spurgte UEFA ind til Makeleles sammenspil på midtbanen. Da Makalele skulle svarer på, hvem der i hans øjne var den bedste midtbanespiller som Claude havde spillet sammen med,  kom Makelele med et navn som de fleste nok ikke havde regnet med.

Claude Makelele udtaler følgende:

“Jeg vil ikke sige Zidane, fordi han er min ven og jeg fortæller altid om ham! Så derfor siger jeg Helguera. Vi var makkere i Madrid, og vores kemi var helt fantastisk. Vi trænede sammen, og han vidste hvor jeg ville gå på banen, og hvad jeg ville gøre som mit næste træk.

Vi talte ikke meget sammen, et blik var nok til at finde ud af, hvad den anden havde i tankerne.”

Læs også: Pochettino: Vores stjernespiller ville forlade os i sommer