AF: EMIL PLOVGAARD

Brasilianske Malcom blev for nylig præsenteret af den catalanske klubs præsident, Josep Bartomeu, i forbindelse med lanceringen af en ny trøje i den amerikanske by, Portland.

HAMILTON, NEW ZEALAND – JUNE 14: Jean of Brazil celebrates with Malcom of Brazil after winning the FIFA U-20 World Cup New Zealand 2015 quarter final match between Brazil and Portugal held at Waikato Stadium on June 14, 2015 in Hamilton, New Zealand. (Photo by Hannah Peters/Getty Images)

En af de mest kontroversielle transfersagaer denne sommer har haft Malcom som hovedperson. Den tidligere Bordeaux-kant afviste Roma i sidste minut, og valgte i stedet at skifte til FC Barcelona. Det skabte stor vrede hos fans af Giallorossi.

I går afslørede han, hvorfor han valgte at skrive under med Los Blaugranas. Da klubbens første gang viste interesse for ham, var der ingen tvivl om, hvor han ville fortsætte sin karriere.

– Jeg forblev rolig. Mine agenter tog sig af det hele. Jeg så dette som min eneste chance for at spille for Barcelona. Her får jeg lov til at spille med nogle af verdens bedste fodboldspillere, fortæller han til den spanske sportsavis, Marca.

Den brasilianske kantspiller håber på at kunne starte inde første gang for Barcelona i kampen mod Tottenham ved International Champions Cup i USA natten til søndag.

– Jeg er klar til at spille. Træneren skal beslutte, om han vil give mig minutter eller ej, men som det er nu, er jeg til rådighed, tilføjede Malcom.

Messi er en legende

Før pressekonferencen nåede sin afslutning, roste den nye spiller hos FC Barcelona en af klubbens største stjerner, Lionel Messi.

– Messi er en legende. Den bedste fodboldspiller i verdenen. Det bliver en fantastisk oplevelse at spille ved siden af ham. Jeg ser virkelig frem til at lære alt, hvad jeg kan af den bedste spiller i historien, afsluttede den brasilianske vidunderdreng.