Liverpool’s Mamadou Sakho tilkendegiver overfor BeIN Sport, at han om nogen beundrer sin franske landsmand Hatem Ben Arfa. Den tidligere Newcastle-spiller har eftersigende voldt Sakho større problemer end superstjernerne Messi og Ronaldo.

(Photo by Serena Taylor/Getty Images)

(Photo by Serena Taylor/Getty Images)

Af Frederik Andersen

Ben Arfa er en spiller, som adskillige gange tidligere har måtte høre for ikke at have levet op til sit fulde potentiale. Især eksemplificeret ved sit aldeles skuffende ophold i England, hvor han kun i glimt viste sig, som den spektakulære spiller, han kan være.

Sakho bakker op om Ben Arfa

Alligevel har Sakho tiltro til, at den 29-årige kantspiller kan gøre exceptionelle ting på banen. Tiltro som måske i sidste ende kan fører til, at Ben Arfa op imod EM 2016 genindkaldes til det fanske landshold.

“I’ve played against Messi and Ronaldo, maybe they were not in their best form against me, but the opponents who has impressed me more was Hatem Ben Arfa at Lyon,” fortalte Sakho til BeIN Sport.

“What he can do on the field is exceptional”

Dermed ikke sagt at Messi og Ronaldo ikke også er i stand til at gøre exceptionelle ting. De har nok bare ikke formået at tryllebinde Sakho i lige så høj grad, som har de resten af fodboldverden.

(Photo by Xavier Laine/Getty Images)

(Photo by Xavier Laine/Getty Images)

Levede ikke op til de høje forventningerne

På et tidspunkt har det nok kunne diskuteres, om ikke Ben Arfa besad potentialet til at blive én af de bedste i verden. Sådan lød rygterne i Frankrig i hvert fald for flere år tilbage. Da den dengang unge Ben Arfa huserede i Lyon side om side med Benzema.

Tiltrods for at have stået model til masser af kritik i årenes løb, er Ben Arfa måske endelig ved at vågne op til dåd.

I 15/16 sæsonen er det indtil videre blevet til 18 mål i 31 kampe for Nice. Et udmærket argument for at han måske alligevel skal med det franske landshold til EM 2016.