Manchester City har offentliggjort, at en af deres unge spiller, er blevet købt af en anden klub og dermed forlader Manchester-klubben til sommer, når transfervinduet igen åbner. 

Det drejer sig om den tyske Bundesliga klub, der har været på rov i den blå del af Manchester. Klubben har skrevet kontrakt med Man Citys 20-årige forsvarsspiller Pablo Maffeo, der til sommer skifter til tyskerne på en fem-årig aftale.

Det sker efter backen har været på udlån i Girona i hele denne sæson i La Liga. Men mens Citys fans har været meget spændte på at se den unge spiller i aktion for klubben, er han imidlertid blevet solgt til Bundesliga klubben i stedet.

 

Maffeo var dog ikke helt så tæt på Manchester Citys førstehold som det lyder. Han har en del udvikling tilbage – men måske vender han tilbage på et senere tidspunkt i sin karriere…hvem ved.

 (Photo by Alex Livesey/Getty Images)

Stuttgart rykkede op fra den næstbedste tyske i sidste sæson, men nu spiller de om pladser til Europa League i næste sæson.

Adskillige af klubbens fans har været spændte på om de kunne finde en erstatning, der går langt ud i fremtiden, for klubbens højre back Andreas Beck – her er Maffeo et godt bud.

Stuttgart annoncere faktisk også indkøbet af to andre spillere her til mandag formiddag. Det drejer sig om den lovende venstre back Borna Sosa fra Kroatien, der har spillet for Bad Cannstatt. Han skriver også under på en 5-årig kontrakt.

Derudover har  de også hentet Marc-Oliver Kempf, der kommer fra SC Freiburg på en firårig kontrakt.

Stuttgart næste kamp i Bundesligaen finder først sted efter sommerferien, eftersom klubben slutter som nummer 7 – blot 2 point efter RB Leipzig, der ligger på 6. pladsen – den plads der giver adgang til Europa League.