Det er noget af en byttehandel som storklubben Manchester City i øjeblikket pønser på den. Den indebærer Pep Guardiola og en af de mest legendariske Barcelona-spillere. Læs videre her….

AF KRISTIAN PARIS

Iniesta, der har spillet hele sin karriere for Barcelona, har en kontrakt som han forlængede i oktober sidste år. Det betyder, at han bliver i klubben resten af sin karriere . Men nu er flere kilder dukket op og rygter Iniesta sammen med en genforening med sin tidligere manager, Pep Guardiola, der lige nu er manager i Manchester City.

Iniesta spillede under Guardiola i fire år på Camp Nou, hvor de to næsten vandt alt, hvad der er at vinde, sammen.

Andres Iniesta er en kæmpe figur på Barcelonas midtbane.(Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

Kilderne slår fast, at Iniestas indflydelse på Barcelonas hold er aftagende, eftersom en spiller som Coutinho nu er ankommet og repræsenterer den nye æra af topelite spillere i Barcelonas trup.

Guardiola var selv en Barcelona spiller, da Iniesta var ungdomsspiller i klubben. Hans afgang fra klubben i 2001 gav Iniesta sin første chance for holdet, og i 2004 var han en fast del af førsteholdet i Catalonien, og siden da har han spillet over 650 kampe.

 (Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

Tre La Liga titler, to CL-trofæer og to spanske pokalturneringer, Copa del Reys, er blandt nogle af de mest ærværdige titler som Guardiola har vundet sammen med Iniesta i Barcelona. Højdepunktet var i 2009, da holdet vandt hele seks titler på et kalender år.

Lige nu er det uklart, om Iniesta vil passe ind på holdet, men med spillere som De Bruyne, Silva og Aguero, kan City-holdet kun blive bedre!

Lige nu ligger klubben dog som nummer 1 i Premier Leauge, og meget skal gå galt, hvis holdet ikke formår at vinde Premier League.