Romelu Lukaku var dagens højdepunkt i FA Cup-kampen mellem Everton og Chelsea.

Af: Lasse D. Drescher

Romelu Lukaku scorede to flotte mål i FA Cuppens kvartfinale imod Chelsea, hvor Everton vandt 2-0 hjemme på Goodison Park. Lukaku har spillet fantastisk for the Tofees hele sæsonen. Lukaku gjorde det klart over for pressefolkene, at han ikke ærger sig over skiftet til Everton tilbage i 2014, og at han ikke har noget imod Chelsea.

Der kom spænding i slutminutterne, hvor Diego Costa fik sit andetgule kort, lidt efter fik Gareth Barry også sit andet gule kort.(Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Der kom spænding i slutminutterne hvor Diego Costa fik sit andetgule kort, lidt efter fik Gareth Barry også sit andet gule kort.(Photo by Clive Brunskill/Getty Images)

Lidt efter slutfløjtet interviewede BBC sport en meget glad Lukaku:

“Det er virkelig fedt, jeg er bare glad for at holdet har vundet, og at vi spillede så godt foran vores egne fans. Idag leverede vi 90 flotte minutter, efter vi senest tabte til West Ham.

Jeg synes det første mål var det bedste, og jeg kan ikke rigtig huske hvad der foregik andet end at jeg havde bolden i boksen. Jeg så Gary Cahill og jeg vidste hvor han ville gå hen, så jeg rykkede bolden til venstre-benet og scorede. Det var bare et mål, men det er vigtigt vi vinder. Vil man vinde trofæer skal man slå de store klubber.

Hvis vi arbejder hårdt både offensivt og deffensivt, kan vi skabe store ting her på Goodison.”

Det var et skuffet Chelsea-hold som forlod Goodison Park, og nederlaget har gjort at Chelsea kun har Premier League-trofæet at kæmpe om, efter de røg ud af Champions League. Chelsea kan nok højst håbe på at få nogle europæiske pladser.