Manchester United fortsætter sin jagte efter Antoine Griezmann, og den jagt ser ud til at have fået en positiv drejning. 

AF KRISTIAN PARIS

 

Griezmann er længe blevet sat i forbindelse med alverdens storklubber, efter imponerende præstationer i denne sæson for den spanske klub Atletico Madrid. Særlig har giganter som Real Madrid, Man United, Man City og PSG været mulige nye arbejdsgivere for angriberen.

Men nu ser det ud til at de potentielle bejlere er blevet kogt ned til én enkelt: Manchester United, der længe har manglet ordentlige kvaliteter i angrebet.

Og det ser bestemt heller ikke godt ud for “De røde Djævle” eftersom det netop er blevet bekræftet, at deres største og mest produktive offensiv stjerne, svenske Zlatan Ibrahimovic, ikke ser du til at vende tilbage til fodbolden i dette kalender år.

Interne kilder fra Atleticos sportslige ledelse slår fast, at frikøbsklausulen på franksmanden er i nærheden af 860 millioner danske kroner.

Og ja, det er for de fleste klubber en så stor en pris, at de med samme ville kigge sig om efter andre alternativer. Men det skræmmer ikke stort spendere Manchester United væk. De brugte som alle nok husker i omegnen  af én milliard danske kroner på én spiller i sommers, hvorfor sådan en lille sjat penge for Griezmann ikke er noget specielt.

Leicester City v Club Atletico de Madrid - UEFA Champions League Quarter Final: Second Leg

 

United har desperat brug for forstærkning, og klubben ligger i øjeblikket ét point efter deres bitre byrivaler Man City. De to klubber mødes dog på torsdag, hvor kampen bliver en ren styrkeprøve for de to klubber.

Hvis det også lykkedes United at vinde Europa League i år, vil Manchester United se frem til at spille Chmapions League næste sæson. Et kriterium, der er uden diskussion for Griezmann, da han for alt i verden vil spille CL næste sæson.