Det var Mourinho selv, der stod for indkøbet af den brasilianske midtbanespiller Fred i sommers. Det kan man ikke se. For han har næsten ikke spillet nogen kampe for De Røde Djævle. 

Den 25-årige landsholdsspiller har haft svært ved at gøre en forskel på Old Trafford. Det har nu medført, at hans, ellers så sikre plads, på det brasilianske landshold er i fare. Nationen er en del af Copa America i 2019.

Fred selv indrømmer, at det har været svært at komme til Manchester og været meget frustrerende ikke at spille.

Han kom til Mourinho s trup i sommers fra Shaktar Donetsk for omkring 500 millioner kroner. Han har dog ikke formået at spille sig til en startplads på midtbanen.

Faktisk har han kun spillet 10 kampe for the Reds – i alt 645 minutter på banen.

 (Photo by Christian Hofer/Getty Images)

Fred lader sig ikke kue

Konsekvensen af det har som sagt været, at han ikke er blevet udtaget til det brasilianske landshold. Og det er altså bare seks måneder før Copa America næste år.

” Jeg har ikke spillet særlig meget for Mourinho og United. Derfor er det også kun fair, at jeg ikke er en del af landsholdet mere. ” slog Fred fast i et interview.

“Selvfølgelig er det irriterende. Men nogle gange er der bare dårlige perioder og så bliver man nødt til at hanke op i sig selv og tage et skridt fremad. Mourinho har valgt ikke at bruge mig på holdet. Det er hans valg. Men derfor er det stadig mit job ikke at lade gå mig på. Jeg bliver nødt til at være tålmodig. ” fortsatte brasilianeren.

“Der er altid en tilvænningsprocess, når man kommer til en ny klub. I Shaktar var jeg vant til at spille meget. Det gør jeg ikke her. Jeg synes jeg har udviklet og jeg ser mig selv bedre nu, end før jeg blev en del af Mourinho s hold. ”

Det er ikke kun Fred, der har haft svingende præstationer. Det er hele holdet. Senest kom De Røde Djævle bagud med 2-0 til Southampton. De fik dog kæmpet sig op på 2-2 , der blev kampens resultat.