Manchester United har over de seneste sæsoner brugte enorme summer for forstærkninger. Sidste sommer hentede de Paul Pogba tilbage, der blev verdens dyreste spiller hidtil, og i denne sæson har de hentet Romelu Lukaku for nogle hundrede millioner mindre – alligevel er han den dyreste belgier i historien. 

AF KRISTIAN PARIS

De røde djævle har via deres officielle hjemmeside bekræftet næste sæsons trøjenumre – deriblandt de to dyre nyindkøb Romelu Lukaku og Victor Lindelöf.

Numrene skal første gang afprøvese i United første pre season kamp i morgen aften, når turen går til USA, hvor de møder MLS klubben LA Galaxy.

 

 Lukaku vil bære det markante nummer ni på sin ryg i hele næste sæson. Belgieren har tidligere
fortalt ESPN, at han har spurgt Uniteds tidligere spydspids, Zlatan Ibrahimovic, om lov til at
bære det berømte nummer.
For selvom svenskeren i øjeblikket ikke er på kontrakt i United har han alligevel fået lov til at
lave sin genoptræning på Carrington – han kan første rigtig spille igen til januar 2018, hvorfor
det er en mulighed, at United igen tilbyder angriberen en kontrakt.

Lukaku har tidligere haft trøje nummer 10 i sin tidligere klub Everton, og det nummer kunne han også have fået efter legenden Wayne Rooneys afsked til klubben, men i stedet har han fået trøjen man forbinder mere med angribere.

Forsvarsspiller Victor Lindelöf vil bære trøje nummer to forud for næste sæson – ikke særlig overraskende – eftersom han tidligere i ugen blev fotograferet med nummeret i sin træningstrøje.

 

Den svenske forsvarsspiller vil derudover blive kun den fjerde spiller, der har båret det lave nummer siden klubben kom til Premier Leageu tilbage i 1993. De andre spillere tæller Paul Parker, Gary Neville og Rafael da Silva.

De røde fra Manchester har desuden ikke oplyst om mulige ændringer til resten af truppen, og det betyder lige pt. at trøje nummer 7 og nummer 10 stadig ikke er besat af nogen spiller. Dog kan der forekomme ændringer inden den nye sæson og deadlinen i August.