Manchester United spillerens agent har bekræftet, at Martial klient ikke ønsker at blive i klubben. Derfor er han nu på udkig efter en ny arbejdsgiver. 

I et interview med RMC Sport har sportsagenten Philippe Lamboley slået fast, at hans klient den franske landsholdsspiller Anthony Martial ønsker at forlade Old Trafford. Grunden er simpel: Han føler ikke, at klubben tror på ham.

“Efter at have overvejet mine muligheder grundigt og taget alle parametre i betragtning har Anthony besluttet, at han ønsker at forlade Man Utd. Der er mange grunde lige nu og det er for tidligt at sige. Anthony uddyber senere. ”

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

“Manchester ønsker at tilbyde Anthony en kontraktforlængelse, fordi de vil beholde ham. Hvis manchester Utd, der er en af de mest magtfulde klubber i verden ikke kan blive enige om en forlængelse i løbet af 8 måneder, ja så betyder det, at de ikke rigtigt ønsker at forlænge med spilleren.” slog agent fast.

Har haft en svær sæson

Den 22-årige spiller har haft en svær sæson i år. Under Mourinhos ledelse har han kun fået en periferær rolle i truppen. Han spillede 30 kampe i sidste sæson. 12 af dem fra bænken.

Grundet den manglende spilletid under Mourinho er den tidligere Monaco kantspiller blevet udeladt af Frankrigs VM trup.

” Det er beslutning vi har overvejet ganske nøje. På dette tidspunkt er det klart, at han på kontrakt med klubben. Derfor har United det sidste ord. Det respekterer vi naturligvis. ”

På det seneste er kantspilleren blevet kædet sammen med et skifte til en anden PL-klub. Rygterne går på, at det er Tottenham. Men faktisk meldes Serie A giganterne også interesserede.

Agenten vil ikke afsløre grunden til Martials ønske om at komme væk fuldt ud. Men han kommer med et hint. En af grundene er, at der er været gnidninger mellem manager Mourinho og Anthony Martial. Mourinho vil angiveligt ikke acceptere, at Martial har indgivet et officielt ønske om at forlade det engelske.