United er den seneste tid blevet kædet rigtig meget sammen med Atletico Madrid. Og særligt én spiller har fanget mediernes interesse.
Franskmanden Antoine Griezmann ser du til at have pakket kufferten og sat sig på set fly til England – i hvert fald hvis man skal tro visse medier. 

AF KRISTIAN PARIS

Nu har Manchester United så fået øjnene op for en anden af den spanske klubs profiler, målmanden Jan Oblak.

Manchester United ser helst ikke David de Gea forladen Old Trafford til sommer, selvom der altså har været vedholdende og troværdige rygter om, at Real Madrid har genoptaget interessen i den altså tidligere Atletico Madrid stopper.

Rygterne går faktisk på, at hvis uheldet er ude for “De røde Djævle” og de Gea ryger tilbage til hjemlandet og hovedstaden, ja så vil Manchester United angiveligt gøre alt, hvad der står i deres magt for at hente den nuværende Atletico Madrid keeper, Jan Oblak, ind som erstatning for de Gea.

 

FBL-EUR-C1-BAYERN-MUNICH-ATLETICO-MADRID

Manchester Evening News hævder faktisk på deres hjemmeside, at Oblaks agent i denne uge har været i England for at drøfte en potentiel kommende transfer mellem de to klubber.

Meeeeeen, først skal Mourinho og co. altså lige af med de Gea. Spanieren har ikke udtrykt noget specifikt ønske om at forlade England, hvorfor det er også er ret usandsynligt, at han skulle forlade Old Trafford allerede til sommer. Men altså, Real Madrid er kendt for at bruge mange penge, og selvom United helst ikke ser spanieren gå, så er der nok ikke det, penge ikke kan klare…

Oblak, derimod har været i klubben siden 2014, hvor han tog over efter den nuværende Chelsea keeper, Thibaut Courtois – ja, Atletico har altså en tradition for at udvikle outstanding målmænd.