Den spiller som ifølge The Sun skal erstatte 31-årige Vincent Kompany hos Manchester City, finder vi hos Tottenham. Det er Kompanys landsmand Toby Alderweireld, som er en af Tottenhams største profiler.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie The Sun skriver at Manchester City skulle være på udkig, efter en erstatning for midterforsvaren Vincent Kompany. Den 31-årige Manchester City-kaptajn har nemlig haft kæmpe skadesproblemer i de seneste par sæsoner.

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Derfor forventes det at Pep Guardiola og Manchester City vil hente en midtstopper til klubben, som undgår så mange skader. Det er den 28-årige Tottenham-stjerne Toby Alderweireld som ifølge mediet, rygtes mod Etihad Stadium.

Tottenham-forsvarsspilleren Toby Alderweireld er en af Premier League og måske også verdens bedste, midtstoppere på nuværende tidspunkt. Vincent Kompany var i flere sæsoner en af Manchester Citys vigtigste spillere, men så blev han ramt af skaderne.

Skaderne som egentlig aldrig rigtig hørte op. Så snart at Vincent Kompany var tilbage på banen, så gik der lidt tid og så var den 31-årige belgier ude på sidelinjen igen. Det har selvfølgelig været skuffende for Kompany, men også for Manchester City-fansene.

Henter Manchester Ciy en ny midtstopper til klubben?

Der meldes ikke om en pris på Toby Alderweireld, men han har flere år tilbage af hans kontrakt med Premier League-storklubben. Men der er ingen tvivl om at det bliver en dyr spiller, at hente væk fra Tottenham.

Læs også: Liverpool-spiller rygtes tilbage til portugisisk fodbold