Mediet Sportwitness skriver at Manchester City skulle stå klar med mange penge, i håbet om at sikre sig den 23-årige Benfica-profil Nelson Semedo. 

Af Lasse D. Drescher

Premier League-storklubben Manchester City har i de seneste transfervinduer brugt rigtig mange penge, på spillere som blev købt dyrt til klubben. Dog har det i flere tilfælde vist sig, at være for mange penge de har kastet efter enkelte spillere.

(Photo by Pedro Lopes / DPI / NurPhoto via Getty Images)

Sportwitness mener at de to midterforsvare Nicolas Otamendi og John Stones er købt til Etihad Stadium, for alt for mange penge. Det forventes nu ifølge mediet, at Pep Guardiola har planer om at hente ung back til Premier League-storklubben.

Problemet hos Manchester City er nemlig at deres venstrebacks, og højrebacks generelt er på den forkerte side af 30 år. Derfor forventes det at Pep Guardiola vil hente unge forsvarsspillere til klubben.

Benfica-profil rygtes mod større udfordringer

Det er den 23-årige portugisiske højreback Nelson Semedo, som til dagligt spiller for den portugisiske storklub Benfica. Benfica har flere profiler som bliver rygtet væk, og Semedo er et af de hotteste emner på markedet.

Mediet skriver at Manchester City skulle være klar, til at smide 445.000.000 kroner efter Nelson Semedo. Sportwitness mener dog at prisen på Semedo kan stige, hvis der er flere klubber der melder deres interesse.

Læs også: Lyon-stjerne rygtes mod europæisk storklubber