Manchester City er klubben, som i øjeblikket går rundt med sommerfugle i maven. De håber nemlig på at kunne hente den unge argentiner, Thiago Almada.

https://www.youtube.com/watch?v=t5sJ7LaP7o4

Thiago Almada er den nyeste mand på rygtebørsen, som bliver sat i forbindelse med et skifte til Manchester City. Det skriver The Guardian.

I øjeblikket løber Almada rundt hos Vélez Sarsfield i hjemlandet, men dér bliver han nok ikke ved med at være meget længere.

Almada er argentiner og har talent og flair, så derfor er han jo allerede blevet døbt “den nye Messi”.

LÆS OGSÅ: Efter 14 år i Barcelona: Nu skifter Sergio Busquets klub

Hvis City får en aftale i stand med Almada, skal han dog i første omgang en tur forbi spanske Girona. Fordi moderne fodbold, du ved.

Hos Girona er det nemmere for ham at få en arbejdstilladelse i EU, og så kan han på sigt måske tilkobles City-truppen.

Den 17-årige Thiago Almada blev sidste år rykket op på Vélez Sarsfields førstehold. Her har han gjort det så godt, at han har tiltrukket interesse fra flere europæiske klubber.

Han blev indlemmet på The Guardians liste over spillere i den såkaldte “Next Generation 2018”. Det er et kvalitets-stempel, der vil noget.

Som 17-årig var Lionel Messi dog nået noget længere. Allerede som 13-årig flyttede den argentinske troldmand til Europa qua sit skifte til FC Barcelona.

Siden da har historien skrevet sig selv. Siden 2004 har han spillet 448 kampe for klubben og scoret 416 mål. Magnifique.

Lionel Messi FC Barcelona
Lionel Messi får snart hård konkurrence på landsholdet. Foto: David Ramos/Getty Images