Manchester City er eftersigende på udkig efter en ny målmand, fordi holdets nuværende førstevalg, Joe Hart, ikke passer ind, hvis man spørger træner Pep Guardiola. 

Af David Paris 

Premier League blev skudt i gang i går, og titelaspiranterne fra Manchester City kom godt i gang. De vandt over 2-1 over Sunderland, der mest af alt ligner en nedrykker i år. Pep Guardiolas mandskab kom derfor godt fra start og nyindkøbene John Stones (Everton) og Nolito (Celta Vigo) gjorde en god figur af sig. Det tegner godt for holdet fra den blå del af Manchester, men hvis man spørger Guardiola, er der stadig noget der kan forbedres på holdet, ifølge den engelske avis Goal.

Førstevalget på målmandspositionen Joe Hart passer angiveligt ikke ind i den rolle, som Pep Guardiola målmanden på sit hold, skal udfylde. Han skal være mere en markspiller, deltage mere i opbykningsspillet og samtidig være en autoritet i feltet på hjørnespark og indlæg.

Andenmålmand Willy Caballero er eftersigende heller ikke bedre, og den 45-årige træner Guardiola, kigger derfor mod Spanien. Her er det største ønske Marc-Andre Ter Stegen, men Barcelona vil ikke sælge.

Af den grund er jagten nu gået ind på Claudio Bravo fra den catalanske storklub, og hvis det kikser vil man byde på Portugals EM-helt Rui Patricio fra den portugisiske klub Sporting Lissabon.

Ingen bud er endnu afgivet og vi venter derfor spændt.