Manchester City-spilleren Eliaquim Mangala rygtes ifølge medie væk fra Premier League-storklubben. Mangala udtaler i et interview, at han ikke ved hvad der skal ske. Men det er helt tydeligt han håber på at komme med i franskrigs VM-trup.

Af Lasse D. Drescher

Ifølge mediet Sportlens så kan der være en Manchester City-spiller på vej væk, fra klubben til januar. Det er den 26-årige franske midterforsvar Eliaquim Mangala, som formentlig ikke ønsker at fortsætte hos Manchester City.

(Photo by Clive Mason/Getty Images)

Da Mangala forlod den portugisiske storklub FC Porto, skrev franskmanden under med Manchester City. Det har dog ikke været meget spilletid til Mangala, efter han skiftede portugisisk fodbold ud med engelsk.

Eliaquim Mangala har også et håb om at han kan komme med, i frankrigs trup til VM-slutrunden i Rusland. Den franske midterforsvar har udtalt sig i et interview, til mediet Sportlens.

Eliaquim Mangala udtaler følgende til mediet:

“Jeg er meget realistisk, og jeg ved alt kan ske. Jeg er her i klubben nu, og om jeg er her når vi har været igennem januar vides ikke af nogen. Det eneste jeg kan gøre, er at holde styr og kontrol over de ting jeg selv kan holde styr på.

I øjeblikket er jeg på holdet, og jeg er i denne klub. Jeg vil fortsætte med at arbejde, for at hjælpe mine holdkammerater, både når jeg spiller men også hvis det er at jeg ikke spiller.”

Dog tyder det ikke på at den nuværende Manchester City-træner Pep Guardiola, har store planer for Mangalas fremtid. For Mangala ville et skifte væk fra Etihad Stadium formentlig være en god ting, når han har forhåbninger om at deltage ved VM-slutrunden.

Dog understreger mediet også at Mangala formentlig kan få mere spilletid, hvis der kommer flere skader. Da Manchester City ikke ligefrem har mange spillere at bruge, på positionen i midterforsvaret.

Læs også: Tidligere Manchester United-stjerne: Han er ligesom et dyr på banen!